Algemene voorwaarden KSBO


Klus & Service Bedrijf “OUDENBOSCH” (KSBO)

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle prijsaanbiedingen en overeenkomsten tussen opdrachtgever en Klus & Service Bedrijf “OUDENBOSCH”

 

Afspraken

1. KSBO zorgt ervoor dat grotere opdrachten schriftelijk worden vastgelegd.

2. Bij een grotere opdracht (in offerte) bevat een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden, de prijs van de werkzaamheden en de betalingswijze.

3. Prijsafspraken kunnen worden gemaakt op twee methoden:
3.1 Per arbeidsuur op het reguliere tarief op dat moment, en normale werk uren.
3.2 Vaste prijs, een offerte.
De vooraf gegeven prijs is bindend. Hier kan alleen van af worden geweken als er op verzoek van de opdrachtgever extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

4. Mogelijk onvoorziene afwijkingen welke onduidelijkheid kunnen geven over de prijs moeten worden vermeld in de offerte en factuur.
5. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Tenzij anders vermeld.
6. Bij een grotere klus dient de opdrachtgever bij tekenen (akkoord gaan) een derde van de prijsopgave als aanbetaling over te maken op rekening van KSBO.

 

Verplichtingen van KSBO

1. KSBO zorgt ervoor dat de werkzaamheden in overeenstemming met deze leveringsvoorwaarden goed uitgevoerd zullen worden.
2. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden zal KSBO rekening houden met de wensen van de opdrachtgever. Dit binnen alle redelijkheid.
3. KSBO verplicht zich de opdrachtgever tijdig te informeren bij (onvoorziene) afwijkingen in het werk, onjuistheden in de door opdrachtgever verlangde constructies en werkwijzen, kenbare gebreken van de (on)roerende zaak waaraan het werk wordt verricht, gebreken/ongeschiktheid van de door opdrachtgever beschikbaar gestelde materialen.

 

Verplichtingen van de opdrachtgever

1. De opdrachtgever staat in voor de deugdelijkheid en geschiktheid van de door hem/haar voorgeschreven of beschikbaar gestelde materialen en/of hulpmiddelen en voor de juistheid van de door hem/haar verstrekte gegevens.
2. De opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat KSBO tijdig en normaal zijn werkzaamheden uit kan voeren.
3. Als de opdrachtgever één of meer afspraken niet of niet tijdig nakomt, is hij/zij gehouden de schade (in alle redelijkheid) te vergoeden aan KSBO.
4. De opdrachtgever draagt het risico voor schade veroorzaakt door onjuistheden in de opgedragen werkzaamheden, onjuistheden in de door opdrachtgever verlangde constructies en werkwijzen, kenbare gebreken van de (on)roerende zaak waaraan het werk wordt verricht en gebreken in of ongeschiktheid materialen of hulpmiddelen die door de opdrachtgever ter beschikking zijn gesteld.
5. De opdrachtgever dient KSBO, in redelijkheid naar de omstandigheden, de gelegenheid te geven afwijkingen in de afgesproken werkzaamheden op te lossen.

 

Onvoorziene omstandigheden

1. Wanneer zich onvoorziene omstandigheden voordoen, dient KSBO de opdrachtgever hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen.
2. Door dat KSBO een eenmanszaak is (ZZPer) en meerdere kleine klussen op één dag kan hebben, kan het soms moeilijk zijn om overal op een precies afgesproken tijd te zijn, dit binnen alle redelijkheid.  KSBO verplicht zich in zo een voorkomend geval opdrachtgever telefonisch hier van op de op de hoogte te brengen.

 

Betaling

1. Na oplevering van het werk dient de opdrachtgever het openstaande bedrag binnen 14 dagen na Factuurdatum te voldoen, tenzij een andere termijn is overeen gekomen.
2. Wanneer de overeenkomst is gebaseerd op regiewerk wordt in de factuur een overzicht gegeven van de bestede uren, gebruikte materialen en overige kosten.
3. Indien betaling in termijnen wordt overeengekomen, geschiedt betaling evenredig met de voortgang van de werkzaamheden.
4. Het is gebruikelijk dat bij een grotere klus voorafgaand aan de werkzaamheden gedeeltelijke betaling zal plaatsvinden. De hoogte van deze betaling is een derde (aanbetaling) van het totaalbedrag dat in de offerte staat  waar beide partijen voor hebben getekend.

 

Niet nakomen betalingsverplichting

1. Betaling dient binnen 14 dagen na Factuurdatum overgemaakt te worden naar rekening van KSBO. (mits andere afspraak) Bij verzuim van betaling en na één keer een herinnering te hebben gestuurd, zal KSBO verdere maatregelen moeten nemen, de kosten die hier uit voort komen zullen voor de opdrachtgever zijn.

 

Klant (on)tevredenheid

Heeft u een klacht of bent u ergens ontevreden over, werkt iets niet zo als het had moeten werken?
Hier zou KSBO graag schriftelijk van op de hoogte worden gebracht, om zo het probleem samen met de  opdrachtgever op te lossen tot beide partijen tevreden zijn. Dus, klacht of ontevredenheid?
Dit kunt u KSBO laten weten per E-mail naar (info@ksbo.nl ) met wat er precies aan de hand is onder vermelding van uw naam en telefoonnummer zodat KSBO u zo snel mogelijk terug kan  bellen om een gepaste oplossing te zoeken.

 

 • Alles onder 1 dak

  Voor een verbouwing groot of klein moet u bij KSBO zijn

 • Klus & Service Bedrijf Oudenbosch

  Kiest u voor kwaliteit dan kiest u voor KSBO!

  uw project wordt deskundig afgerond tegen een vriendelijk tarief.

 • Ouderwets vakmanschap

  Nieuw- & verbouwprojecten
  Renovatie & onderhoud
  Keukens & badkamers
  Ramen & deuren
  Allround werkzaamheden

 

Welkom op de site van Klus & Service Bedrijf “OUDENBOSCH

Allereerst bedankt. Dat u interesse toont in onze firma en door onze site te bekijken, We gaan het zo duidelijk mogelijk aan u laten zien.

Altijd een vrijblijvende offerte op maat.

Mocht u willen weten wat de (ver)bouw gaat kosten. Hier kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat op afgeven. We kunnen altijd langst komen om te horen hoe en wat uw wensen zijn en het een en ander door te spreken.

Actuele zaken omtrent KSBO  (Geupload via Facebook)

Onderweg naar werk. Europoort !! En ja soms zit het mee en soms tegen !! Werken op zaterdag #lieverniet maar is niet anders

4 vind ik leuks, 8 reacties7 maanden geleden

Foto's uit het bericht van KSBO. Klus & Service Bedrijf. "Oudenbosch"

Vandaag in opdracht van en samen met Toon Beerendonk lekker in de zon een schutting plaatsen

30 vind ik leuks, 2 reacties1 jaar geleden

KSBO kwaliteit voor betaalbare prijs!

Over KSBO

We zouden ook een totaalconcept kunnen leveren,

Door  de inzet van mede zzpers maar dan in de aanvullende bouwbranch.

Van fundering tot ophangen van uw naam bordje .. Alles is mogelijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Nieuw & Verbouw
 • Renovatie & Onderhoud
 • Keukens & Badkamers
 • Ramen & Deuren
 • Allround service diensten

 

Onze service gaat net iets verder

Mocht u een probleem hebben, Dan mag u ons altijd bellen of mailen.
Ook dan is er de mogelijkheid om er samen een passende oplossing voor te vinden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Referenties van KSBO

Wilt u ook een reactie plaatsen, stuur ons dan een bericht

Reacties van onze klanten
Reacties van klanten
 • Bericht: Dennis (en z\'n maatjes) heeft bij ons een mooie nieuwe badkamer gerealiseerd. Het is heel erg mooi en wij zijn er erg blij mee. Nogmaals bedankt en ga zo door Naam: ......, Oudenbosch
  Badkamer renovatie Oudenbosch
 • Bericht: Prima werk vericht namelijk voegwerk schoorsteen. Bedankt Naam: maria
  Opknappen schoorsteen Oudenbosch
 • KSBO heeft bij mij onder andere een *nieuwe buitendeur afgehangen, *nieuwe SKG sloten inclusief maatwerk cilinders vervangen, *een lekkage in de dakkapel verholpen, *het plafond vervangen, 12 dubbelglas ruiten in de raamkozijnen van de dakkapel vervangen *deel van een muur aangesmeerd en gesaust, *allerlei andere klussen opgelost. Dennis is een zeer bekwame vakman en werkelijk van alle markten thuis, denkt mee in het voordeel van de klant en levert snel maar nog belangrijker een kwalitatief produkt af! KSBO is voor zeker mijn klusbedrijf voor het leven... (bron Marktplaats)
  Michiel Oudenbosch (div. Werken)
 • Opknappen van woning in Oudenbosch     Betreft benedenverdieping + trap De werkzaamheden:
  • Houtkachel en ombouw verwijderd en plafond geëgaliseerd.
  • Wanden geëgaliseerd en spachtelputz aangebracht.
  • Parketvloer verwijderd en  laminaat gelegd.
  • CV – Veraline radiatorombouw aangebracht.
  • Binnendeuren vervangen incl. hang- en sluitwerk.
  • Trap / kozijnen en de ramen geschuurd en geschilderd.
  Wij hebben  een goede ervaring met KSBO. Prima service, kwaliteit en klantvriendelijk. Duidelijke offertes. Goed overleg vooraf en tijdens werkzaamheden. Goede nazorg. Afz.  Fam. Gelderland
  Fam. Gelderland over KSBO
 • Voor onze geweldig mooie showroom in Roosendaal waar we al onze LED producten demonstreren hebben we een custom bar en tv meubel laten ontwerpen die passen binnen onze huisstijl. Met behulp van de 3d ontwerp files heeft KSBO de gehele bouw gerealiseerd van materiaalinkoop tot montage wat resulteert in een zeer degelijke constructie die 1 op 1 overeenkomt met het ontwerp. Top!     bron:   Marktplaats
  Luminaid B.V. over KSBO
 • Bed en Breakfast ruimte maken in Oud Gastel Dennis van KSBO is bij ons ook aan het klussen oa een doucheruimte,toilet, keuken, raam en deur vervangen en onze overkapping met glas afgewerkt. Maar ook in technische en bouwkundige ondersteuning is Dennis een Kanjer! Dus daarom wordt onze Bed en Breakfast mede door Dennis zoals we het willen. Ook heel belangrijk vind ik dat hij zijn afspraken na komt en goed overleg heb. Ga zo door!!!! (bron Marktplaats)
  JP Sanitair te Oud-Gastel


KSBO werkt samen met.. en voor

 • Bouwbedrijf Toon Beerendomk          (Roosendaal)
 • Bouwbedrijf G. Broos                            (Oudenbosch)
 • Merode Timmerwerken                        (Oudenbosch)
 • Wive-Techniek                                       (Nunspeet)
 • Eric de Bie   Allround werken             (bergen op zoom)
 • Aannemersbedrijf Ligtvoet                 (Made)
 • Ulveling B.V                                           (Sluis)
 • Stucadoorsbedrijf Verschuren           (Oudenbosch- Etten-Leur)
 • WBI installaties (Oudenbosch)
 • Bouwbedrijf  Bas Houweling             (Oudenbosch)
 • Rechthout                                             (Oudenbosch)
 • Bouwmaat                                            (Roosendaal)
 • Pontmeyer                                           (Roosendaal)
 • Raab karcher                                      (Roosendaal)
 • Luminaid                                             (Roosendaal)
 • TerraBotanica                                     (Zevenbergen)
 • Bouwkundig-bureau THIEMEN (Oudenbosch)

   

   

   

   

   

   

  1. Webdesign           TerraByte     (Zevenbergen)

Contact formulier
Plattegrond
ccc